Skip to main content
Älvstrandens Bygg är en del av Bygg och Konsult AB

Lär känna Jimmi Lundh, ansvarig på Älvstrandens Bygg

12 maj, 2023

Berätta lite om dig själv!

Jimmi Lundh heter jag, är 43 år gammal och kommer från Skövde men bor sedan januari 2023 tillsammans med min familj i Långedrag, Göteborg. Jag är en praktiskt lagd person och har jobbat i byggbranschen i hela mitt vuxna liv; allt från målare till egenföretagare.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Älvstrandens Bygg?

Jag arbetade en hel del tillsammans med Bygg & Konsult när jag drev mitt eget byggföretag i Skövde, och vi har arbetat tätt med ett flertal projekt under många år. I och med att samarbetet har fungerat så pass bra kändes det naturligt att söka sig hit när jag flyttade till Göteborg. Rollen som ansvarig för Älvstrandens Bygg kändes helt enkelt som klippt och skuren för mig, framför allt i och med min breda erfarenhet av byggservice för privata fastighetsägare.

Vad är din uppfattning hittills?

På bara några månader känner jag mig redan som hemma. Det är ett väldigt spännande jobb med en otroligt stimulerande miljö och många roliga projekt. När jag drev eget byggföretag arbetade vi till 99 procent mot privatpersoner, där jag var spindeln i nätet – vilket är precis det som jag får möjlighet att göra även här.

Vad är viktigast för dig i ditt arbete?

Som sagt älskar jag det praktiska arbetet, men även kundkontakten och att träffa människor. När man jobbar mot den privata marknaden är relationer och förtroende A och O. Att kunden känner sig trygg med att anlita oss och att man har en kontinuerlig dialog och tydlig kommunikation. Det viktigaste för mig är att kunden känner sig nöjd under hela processen, men framför allt med slutresultatet – annars har man misslyckats. Man är inte bättre än sitt senaste jobb, därför är jag mån om att vi alltid ska leverera det bästa och lite till.