Skip to main content
Älvstrandens Bygg är en del av Bygg och Konsult AB

BRF Aschebergsgatan 33

23 okt, 2023

Just nu pågår intensivt arbete på Aschebergsgatan, och Älvstrandens Bygg är glada över att vara på plats för att leverera högkvalitativa resultat.

Samarbetet mellan Älvstranden Bygg och BRF Aschebergsgatan 33 sträcker sig över tio år och tillsammans ska vi se till att säkerställa fastighetens toppskick. Vårt fokus ligger på att genomföra kvalitativa renoveringar och underhållsåtgärder för att förlänga livslängden på byggnaden.

Ett antal betydande renoveringar har redan genomförts, inklusive fasadrenoveringar på delar av innergården och målning av plåtytor. Mot Erik Dahlsbergstrappan har vi genomfört en omfogning av teglet, medan innergården har genomgått lagningar och målningar av putsade ytor i samarbete med vår underleverantör FC Mureri.

Föreningen på Aschebergsgatan består av tolv lägenheter, och vi är engagerade i att skapa en trivsam och välskött miljö för alla boende. Vårt pågående serviceavtal inkluderar enklare servicejobb, och vi är glada över att rapportera att arbetet pågår för fullt.

– Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med BRF Aschebergsgatan 33 och att fortsätta bidra till att skapa en hållbar och attraktiv boendemiljö, säger Jimmi Lundh, affärschef på Älvstrandens Bygg.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du vill diskutera ditt kommande projekt!