Älvstrandens Bygg är en del av Bygg och Konsult AB

Älvstrandens Bygg

Med gedigen erfarenhet sedan 1987 kan vi garantera högkvalitativt arbete från början till slut, där vi tar ansvar för totalentreprenaden. Men vad innebär det egentligen? Helt enkelt att vi projektleder och styr hela projektet, och att du som kund kan överlämna ansvaret till en och samma leverantör. I och med att vi har ramavtal med underentreprenörer – som exempelvis rörmokare och elektriker – kan vi erbjuda en trygg helhetslösning för privata fastighetsägare. På Älvstrandens Bygg arbetar erfarna yrkesarbetare som, tillsammans med våra underentreprenörer, utför projekt i hela Västra Götalandsområdet. Det som kännetecknar oss är att vi är en flexibel organisation, som gärna arbetar över gränserna i våra arbetsgrupper. Det är snabba beslutsvägar och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Vår filosofi är att inga projekt är för komplicerade, tvärtom är det vår specialitet.

Älvstrandens Bygg tillhör den familjeägda koncernen Bygg & Konsult Group som består av fyra systerbolag: Bygg & Konsult, Älvstrandens Bygg, Förvaltningsservice i Väst och B&K Fastigheter. Dessa fyra bolag arbetar tätt ihop, men mot olika målgrupper och med olika fokusområden.

Om oss

DIN KOMPLETTA BYGGPARTNER

Älvstrandens Bygg är ett väletablerat och komplett byggföretag med över 30 års erfarenhet i branschen. Idag utför vi alla vanligt förekommande byggarbeten vid nyproduktion och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner och bostadsrättsföreningar Västra Götaland med omnejd. 

Om oss

HÅLLBART BYGGANDE

Älvstrandens Bygg arbetar efter övertygelsen att hållbara kundrelationer och byggnader, nås genom kunskap, helhetssyn, engagemang och servicekänsla. Genom det har vi utvecklat vår verksamhet och jobbar idag med såväl återkommande kunder som nya.

Om oss

EN HELHETSLEVERANTÖR – DIN TRYGGHET

Med gedigen erfarenhet kan vi garantera högkvalitativt arbete från början till slut, där vi tar ansvar för totalentreprenaden. Men vad innebär det egentligen? Helt enkelt att vi projektleder och styr hela projektet, och att du som kund kan överlämna ansvaret till en och samma leverantör. I och med att vi har ramavtal med välbeprövade underentreprenörer ­kan vi erbjuda en trygg helhetslösning. Därmed kan vi säkerställa en hög kvalitet under projektets alla moment, samtidigt som du som kund får en helhetslösning med allt vad det innebär: garantier, intyg, säkert vatten, tätskikt och kontrollplaner. Tryggt och smidigt helt enkelt. 

Om oss

NI KAN LITA PÅ OSS

Älvstrandens Bygg är sedan 2018 medlem i R-Företagen (Rekommenderat företag). Vi är certifierade och utbildade enligt GVK – Säkra våtrum, så ni kan vara säkra på att våra hantverkare har den kunskap som krävs för dessa arbeten. Vi använder enbart kvalitetsmaterial från de kända beprövade leverantörer för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi och F-Skattsedel. Fråga oss om du vill veta mer!

ROT-avdrag

GLÖM INTE ROT-AVDRAGET!

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets hemsida för ytterligare information.

Kontakta oss!

Vill du veta mer? Eller vill du kanske ses över en kaffe och planera nästa byggprojekt?

Adress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

jimmi.lundh@alvstrandensbygg.se

Telefon

031-726 76 16

Älvstrandens Bygg tillhör den familjeägda koncernen Bygg & Konsult Group, som består av fyra systerbolag: Bygg & Konsult, Älvstrandens Bygg, Förvaltningsservice i Väst och B&K Fastigheter. Dessa fyra bolag arbetar tätt ihop, men mot olika målgrupper och med olika fokusområden. 

Hitta på sidan

  • Om oss
  • Referenser

  • Våra tjänster

  • Nyheter

  • Hållbarhet

  • Kontakt

Post & faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837 838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Älvstrandens Bygg 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se